Tibouw is er voor al jouw grote en kleine klussen.


Huis kopen-service

Heb je een huis op het oog, maar moet er veel verbouwd worden? Dat kan enorm afschrikken. Het is dan erg prettig als je vrijblijvend een aannemer kunt meenemen bij de bezichtiging. Tibouw doet dit graag!

Voorafgaand aan de bezichtiging bespreken we samen welke wensen je hebt. Tijdens de bezichtiging zullen wij deze mogelijkheden onderzoeken. Na de bezichtiging kunnen we je een globaal overzicht van de verbouwingskosten geven, zodat jij een gedegen aankoopbeslissing kunt maken! Deze service kost jou helemaal niets.

Natuurlijk vinden we het, wanneer je de woning aankoopt, wel heel erg leuk om de verbouwing aan te nemen!

Let op: Wij doen geen bouwkundige keuring!

Hele woning

De verbouwing van jouw hele woning is een grote en verantwoordelijke klus. Die geef je niet zomaar uit handen. Dat doe je alleen aan iemand die je vertrouwt.

Wij kijken graag samen met jou naar de verbouwingswensen van de gehele woning. We denken met je mee en helpen je bij het praktisch indelen van de verschillende kamers. Daarna volgt een transparante offerte met een projectplan. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we met elkaar van start. Tibouw is de hoofdaannemer en jouw vaste aanspreekpunt. Hij stuurt bij waar nodig en levert jou uiteindelijk de woning op, zoals die samen is ontwikkeld in het projectplan. Zonder poespas of gedoe!

Grote en kleine klussen

Tibouw kan allerhande klussen, klein of groot, in en aan jouw woning verzorgen! Van het op maat timmeren van een inbouwkast of het restylen van een bestaande keuken, tot het plaatsen van nieuwe kozijnen of een uitbouw aan de woning.

Timmerwerkzaamheden

Heb je een ruimte in de woning waar een kast moet komen, maar die je in die maat nergens kunt kopen? Tibouw maakt de kast van jouw dromen voor jou op maat!

Of heb je een oude keuken die wel een opfrisbeurt kan gebruiken, maar geen geld voor een nieuwe? Wij kunnen de keuken een opknapbeurt geven.

Tibouw kan heel veel timmeren, je kunt het zo gek niet bedenken! Heb je al een ontwerp getekend of nog helemaal geen idee, wij komen je helpen om jouw ideeën vorm te geven!

Badkamer

Tibouw werkt samen met professionele partners. Hierdoor kunnen wij ook een nieuwe badkamer zorgvuldig plaatsen, precies zoals jij dat wilt! Doordat wij een brede kennis hebben kunnen we naast het tegel-en loodgieterswerk ook meteen bouwkundige aanpassingen doen aan de nieuwe badkamer. Dit is prettig want jij hebt daardoor enkel te maken met Tibouw en hoeft geen extra partijen aan te sturen.

Herstelwerkzaamheden

Heb je lekkage of is er iets aan de woning aan vervanging of herstel toe? Ook dan kan Tibouw je helpen. Wij bekijken waar het probleem zit en gaan op zoek naar de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Uiteraard altijd in overleg en met een transparante offerte voordat we beginnen met de werkzaamheden. Je komt achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Projecten

Ben je benieuwd wat voor een verbouwingen of projecten wij al hebben uitgevoerd? Snuffel dan eens rond tussen onze projecten!
Je kunt ons ook direct jouw vraag stellen door op het de envelop rechts in de pagina te klikken.
Direct een offerte, omdat je al weet wat we voor je zouden kunnen betekenen? Dat kan ook, klik dan op de knop “offerte”.