Over Tibouw


Ondernemer Tim van Etten is de drijvende kracht achter TIBOUW. Een bedrijf waar men vanaf februari 2012 terecht kan voor allerhande grote en klein klussen en daarbij altijd een ouderwets goede service biedt.

Het timmeren en bouwen is Tim met de paplepel ingegoten. Als klein mannetje ging hij graag bij zijn opa kijken. Hij had ook een aannemersbedrijf. Ook zijn oom en vader zijn altijd werkzaam geweest in de bouw. Zo heeft hij al vanaf jonge leeftijd veel ervaring opgedaan. Van zijn 14e hielp hij al met klussen thuis of bij familie.

Zijn eigen onderneming starten, net als zijn opa, was lange tijd de droom van Tim. Na ervaring op te hebben gedaan bij andere bouwbedrijven heeft hij begin 2012 de stap genomen. Hij startte zijn eigen aannemersbedrijf voor grote en kleine klussen: Tibouw. Zijn doel: Iedereen met een grote of kleine klus in of rondom het huis, de belangrijkste plek van ieder mens, een mooi eindresultaat leveren. Betrouwbaar, professioneel en tegen een eerlijke prijs!

Tibouw is laagdrempelig en van alle markten thuis. Voor een grote of kleine klus kan je bij Tibouw terecht. Hulp nodig bij een zelf opgepakte klus? Geen probleem, Tibouw staat voor je klaar!

Tibouw biedt een ouderwets goede service. Afspraken worden nagekomen en na de klus wordt er schoongemaakt. Tim trekt zijn vieze schoenen uit wanneer hij een woning binnenstapt!

Voorafgaand aan een klus maakt Tim altijd een overzichtelijke en transparante offerte op maat. Voor de specialistische klussen werkt Tibouw met specialisten, altijd onder leiding van Tim zelf. Zo is Tibouw in staat altijd dezelfde hoge kwaliteit te leveren!

Tim denkt mee en bedenkt waar nodig slimme alternatieven. Tibouw is een betrouwbare en professionele partner voor grote en kleine klussen.

.